Crvena zvezda za izlazak iz crne serije protiv SC Derbija

Crvena zvezda će ugostiti ekipu Studentskog centra u okviru 22. kola Aba lige.

Kao što znamo ekipa Duška Ivanovića nalazi se u velikom padu forme. U prethodnom kolu su pokušali da uhvate zadnji voz za top 8 Evrolige protiv Barselone, ali im nije pošlo za rukom. Ipak, na toj utakmici prikazali dosta bolju igru nego na prethodna tri meča.

Vidi se da timu nedostaje Luka Vildoza sa početka sezone, njegova forma je u drastičnom padu. Videćemo da li će Argentinac uspeti da se probudi iz zimskog sna i na pravi način pomogne svojoj ekipi protiv nezgodnih Podgoričana.

foto: ABA league j.t.d./ Dragana Stjepanović

Treba napomenuti da u sastavu Crvene zvezde ni u ovom meču nećemo gledati Nemanju Nedovića, Ognjena Dobrića i Branka Lazića.

foto: SC Derby/ Filip Roganović

Sa druge strane ekipa Studentskog centra u Beograd dolazi posle pobede nad Splitom u prethodnom kolu. Sigurno je da će Podgoričani dati sve od sebe da se suprostave Crvenoj zvezdi. Ekipa su koja igra dobru košarku ove sezone i trenutno se nalaze na sedmoj poziciji na tabeli. Do kraja ih čeka jako težak raspored i ostaje nam da vidimo da li će Studentski centar imati snage da se izbori za mesto u play-offu.
Utakmica je na programu od 19h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *