Glavobolje ne prestaju, novi otkazi!

Ne prestaju loše vesti za selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića, nakon otkaza Nikole Jokića koji se mogao očekivati usled naporne sezone u Americi usledili su novi izostanci.

Izvesno je da na Svetskom prvenstu neće nastupiti Vasilije Micić, nešto ranije stigla je vest da zbog naporne sezone Nikola Kalinić takodje neće zaigrati, Aleksej Pokuševski se i dalje oporavlja od povrede a isti problem ima i novi stari igrač Partizana Ognjen Jaramaz. Na sve to kako sport klub prenosi, usled privatnih problema Stefan Jovic neće obući reprezentativni dres.

Ako se prisetimo činjenice da se selektor Pešić prošlog leta odrekao usluga Miloša Teodosića, jedina dostupna opcija na poziciji organizatora igre ostaje Aleksa Avramović. Nezavidan položaj a na selektoru i navijačima je da se uzdaju u zdravlje beka Partizana obzirom da je i sam imao problema sa povredama tokom sezone. Kroz istoriju uloga autsajdera je odgovarala košarkašima Srbije, nema sumnje da ćemo se u toj poziciji naći na Mundobasketu,da li će se neka sjajna izdanja iz prošlosti kada je malo ko očekivao ponoviti ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *