Matijas Lesor emotivno pričao o Željku i Kevinu

Nekadašnji košarkaš Partizana i veliki ljubimac crno – bele publike, Matijas Lesor, pričao je u izjavi za grčke medije, o odnosu sa trenerom Obradovićem i kapitenom Kevinom Panterom.

Francuski reprezentativac, pominjemo, potpisao je ugovor sa Panatinaikosom i u glavnom gradu Grčke provešče naredne dve sezone. Pre priprema sa novim saigračem i strategom Erginom Atamanom, dao je opširan intervju o periodu provedenom u Partizanu i radu sa najtrofejnijim evropskim trenerom, Željkom Obradovićem:

“Za mene je važno da me puste da budem svoj i da imam prostora da budem Matijas Lesor, a ne samo igrač ili centar. Želim da budem svoj kao čovek i kao ličnost. Obradović mi je pomogao da budem svoj. Dao mi je slobodu i dozvolio mi da se poboljšam i upravljam svojim pozitivnim i negativnim stranama kako bih došao tamo gde jesam. Zaista je sjajno biti u takvoj situaciji sa takvim trenerom.”

Potom, upitan o saigraču i velikoj želji “Zelenih”, Kevinu Panteru, odgovorio je samo navodeći reči hvale:

“Očigledno da smo mnogo pričali tokom leta. Imamo mnogo toga zajedničkog. Ne ulazeći u detalje, imamo mnogo toga što nas je spojilo. Šalili smo se i govorili jedno drugom: “Da vidimo gde ćeš , pa da i ja tamo potpišem”. Govorili smo to i šalili se. Sve se desilo veoma brzo i na lud način. Svi su mislili da će otići u Barselonu, uključujući i mene.”

Na kraju razgovora, stameni centar je poentirao:

“Onda su se stvari promenile i on je ostao u Partizanu sa veoma dobrim ugovorom, što je i zaslužio. Veoma sam srećan zbog njega. Mnogo bih voleo da igram sa njim u budućnosti, uživao sam u našoj saradnji. Voleo bih da ubuduće igramo sa bilo kojim igračem sa kojim smo bili zajedno u Partizanu jer smo stvorili jednu posebnu grupu ljudi i jedinstvenu vezu među nama. Kevina smatram svojom porodicom. On mi je brat i ovo je veće od košarke. Ova veza će se nastaviti zauvek, kažem vam u poverenju.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *