NBA tipovi: borba za poslednje mesto u plej-ofu

U 1:00, prvo će snage odmeriti Čikago Bulsi protiv Majami Hita, a zatim će u 3:30 Minesota Timbervulvsi da igraju s Oklahomom Siti Tander.

Čikago je preživeo Toronto, hoće li i Majami?

izvor: Youtube/ NBA

Čikago Bulsi su protiv Toronta izborili šansu da se bore za plej-of a protvnik će im biti ekipa Majami Hita. Hit je od Hoksa izgubio prvu utakmicu plej-ina rezultatom 105-116. Bulsi i Hit su ove sezone odmerili snage tri puta i sva tri puta su Bulsi slavili – osam, 10 i 14 razlike.

foto: printscreen/NBA

Od kako su Bulsi potpisali Patrika Beverlija, peta su najbolja odbrana NBA lige. Smatramo da ih kladionice potcenjuju večeras protiv lošeg napada Hita, pa opklada za koju smo se odlučili je da Bulsi pokrivaju hendikep H2 +6,5 kvota 1,77 Admiralbet.

Bam Adebayo preko 18,5 kvota 1,75 Soccerbet

Izvor: Youtube/ NBA

Bam je u malo lošijoj formi, ali protivnik mu večeras savršeno odgovara. Centar Bulsa, Nikola Vučević je loš defanzivac a i Bam je dosta mobilniji od Vučevića. Protiv Bulsa Bam je upisao ove sezone 12 poena (šutirao samo 5/15 iz igre) a zatim 23 i 27 poena. Kajl Lauri je upitan i imao je ogromu potrošnju protiv Hoksa a odbrana Bulsa na bekovima je jaka.

Shai Gilgeous Alexander preko 33,5 kvota 1,85

Šej je protiv Pelikansa upisao 32 poena iako je bio udvajan. Večeras će Minesota biti bez Mekdenijelsa, koji je najbolji defanzivac bekova. Protiv drop odbrane Goberta, Šej će imati dosta poludistanci a i Oklahoma će probati što bržim tempom da eksploatiše postave Gobert-Tauns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *