Tiket dana, 06. April, Evroliga

Danas na programu je prvi dan 33. kola Evrolige. Još samo dva kola su ostala do kraja regulranog dela sezone, i pored što se neke ekipe još uvek bore za F8, timovi koji su obezbedili plej-of igraju da izbore što bolju poziciju za plej-of.

Žalgiris – Makabi

Pošto je o ovoj utakmici pisano već u okviru tipa dana, možete pročitati na sledećem linku: https://flouter.rs/tip-dana-zalgiris-makabi-tel-aviv/

Za tiket dana, odlučujemo se za malo sigurniju varijantu od tipa dana a to je da Makabi pokriva hendikep H2 7,5. Teško da će u ovakvoj formi izgubiti sa više od sedam razlike, a kvota je 1,50 u Soccerbetu.

Crvena zvezda – Olimpijakos

Crvena zvezda je uhvatila dobar niz i igra rasterećeno, i nemaju više šansi za F8. Sa druge strane Olimpijakos igra da osigura prvu poziciju na tabeli. Verovatno će se Nedović vratiti na teren, ali Olimpijakosu je ovo mnogo bitnija utakmica.

Nakon poraza od Partizana, Olimpijakos je vezao dve pobede zaredom u Evroligi. Crvena zvezda nije naročito dobra u switch odbrani bez udvajanja koja je potrebna da bi se napad Olimpijakosa usporio i to će biti veliki problem beogradskim crveno-belima. Mi se odlučujemo za pobedu Olimpijakosa po kvoti 1,63 u Soccerbetu.

Baskonija – Asvel

Baskonija se opet vratila u odličnu formu, ali 34. kolo gostuju Olimpijakosu pa je ovo utakmica koju moraju dobiti. Nakon bruke u prvom susretu protiv Asvela, sigurno je da će biti motivisani večeras da kod kuće dobiju Asvel bez problema. Spominjao sam već u tipu dana: Baskonija – Alba Berlin koliko bolje Baskonija igra kući i ima efikasniji napad.

Asvel je zakucan na dno Evrolige, i trenutno imaju 11 poraza zaredom. U tih 11 mečeva, sedam su izgubili s dvocifrenom razlikom.
Pored toga, večeras neće imati Nou i Rišera na raspolaganju, a Dio je upitan. Slabiji sastav Asvela bez motivacije ne bi trebao da pruža adekvatan otpor Baskoniji. Očekujemo da će Baskonija da se osveti za ubedljiv poraz u Vilerbanu i da dobije Asvel uz hendikep. Odlučili smo se za H1 -9,5 po kvoti 1,5.

Ukupna kvota tiketa u Soccerbetu je 3,67.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *