Tip dana: Euforični Partizan dočekuje Igokeu

U 20:00, u okviru 25. kola ABA lige, Partizan dočekuje Igokeu. U euforičnoj atmosferi, Partizan još jednu utakmicu igra bez Matijasa Lesora, dok Igokea iako u odličnoj formi, ima određene probleme oko sastava. Najavu meča možete pročitati na ovom linku.

Još uvek se slavi prolazak na F8

Partizan je u petak pobedom nad Monakom, nakon 13 godina obezbedio sebi učešće na top osam. Atmosfera je sjajna, a protiv Igokee će biti takođe i poslednja utakmica u kojoj Matijas Lesor odrađuje suspenziju.

foto: Aba liga j.t.d./ Dragana Stjepanovic

Na prethodne dve utakmice u ABA ligi, Partizan je imao problema bez Matijasa, ali za crno-bele vraća se na teren Balša Koprivica, koji je zbog povrede, pa zbog mononukleoze, propustio dobar deo sezone. Naravno da Balša nije ekvivalent Lesoru, ali značiće puno nekoliko minuta što će odigrati kako bi se dodatno rasteretila rotacija visokih igrača. Takođe, Balša prošle sezone je imao sasvim korektne utakmice protiv slabijih protivnika, a Igokea iako u dobroj formi, večeras će imati puno problema oko sastava.

Kritična situacija sa povredama

Iako je Igokea u dobroj formi, sa četiri pobede u nizu, nije mogao biti gori trenutak po tim iz Aleksandrovca da gostuju Partizanu. Ne zna se da li će Vladimir Jovanović imati 10 igrača na raspolaganju, a takođe je izjavio da tokom cele prošle nedelje nije bilo moguće obaviti trening pet na pet. Uz činjenicu da je Nikola Tanasković otišao u Breogan nakon 23. kola i pobede protiv Zadra, Igokea će poprilično oslabljena ići na megdan crno-belima.

U prošloj utakmici, Partizan je bio poprilično ubedljiv u napadu.
izvor: Youtube/ ABA Liga j.t.d.

U prvoj utakmici između Igokee i Partizana, Partizan je imao odličan ofanzivni performans, mada odbrana nije bila baš na nivou. Ali tada je i Igokea imala dosta jači sastav – Kendrik Rej je u međuvremenu prešao u Veneciju, dok Tanasković je prešao u Breogan. Dragana Milosavljevića nema već duže, Marić je upitan kao i Talić. S obzirom na situaciju u Igokei, i pored toga što će Partizan biti bez Lesora, ovo je naš tip dana:

Partizan – Igokea, pobeda Partizana u prvom poluvremenu uz hendikep H1 -10,5 kvota 2,00 Maxbet

Takođe, može se uplatiti i hendikep na ceo meč mada je realno da Partizan u prvom poluvremenu reši pitanje pobednika. Najbolja kvota na hendikep H1 -18,5 iznosi 1,9 u kladionici Soccerbet. Partizan će imati ogromnu podršku publike i smatramo da će iskoristiti probleme Igokee i upisati ubedljivu pobedu.

Čitajte još:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *