Tip dana: Gargzdai – Juventus Utena

U 18:30, u okviru 27. kola litvanske lige, Gargždai dočekuje Juvenuts. Gargždai je jedna od najgorih ekipa litvanskog prvenstva i trenutno imaju samo pet pobeda u 26 utakmica.

foto: printscreen/ Youtube LKL

Jedna pobeda u poslednjih šest utakmica

Gargždai zajedno s Prijenajem se bore za opstanak ove sezone, a Gargždai je trenunto u ne baš dobroj formi. Samo jedna pobeda u poslednjih šest utakmica, od čega svih pet poraza su bili sa devet ili više razlike. Prošlo kolo su upravo od Prijenaija izgubili i to 13 razlike, a danas dočekuju Juventus iz Utene koja je daleko bolja ekipa.

Sastav Gargždaija je jako limitiran, samo dva igrača šutiraju preko 50% iz igre, i Gargždai ima najmani prosek poena u celoj Litvanskoj ligi, 77,3.

Hamilton je otišao, ali nije se osetilo

izvor: Youtube/ Power Forward

Pre utakmice protiv Šjauljaja, Juventus je završio saradnju s Aleksom Hamiltonom. Hamilton je beležio 16 poena 3,5 skokova i 4,2 asistencije, ali je takođe kao zamena doveden Džon Dejvis koji je ove sezone igrao u Košarkaškoj ligi Srbije za Mladost Maxbet. Dejvis je imao odličan debi, ali naredne dve utakmice nije baš briljirao.

Iako je Hamilton otišao, Juventus nije pao u formi, s obzirom da su sa samo dva poena razlike izgubili od Ljuvetus Ritasa, dok su Jonavu pobedili sa 12 razlike a Šjaušljaj sa devet razlike.

Izvor: YouTube/LKL

U dve utakmice koje su Juventus i Gargdžai odigrali, oba puta je slavio Juventus. U prvom susretu Juventus je bio ubedljiv s 18 razlike dok u drugoj utakmici nakon +14 u prvoj četvrtini Juventus je dobio sa samo dva poena razlike.

Već tri nedelje je Juventus bez Hamiltona i ne predstavlja im to neki problem, a ovo ke naš tip dana:

Gargdzai – Juventus, pobeda Juventusa uz hendikep H2 -4,5 kvota 1,85 Mozzartbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *