Tip dana: Valdarno – Venecija (žene)

Fiba prozori su trenutno, pauze u većini domaćih prvenstvava za mušku košarku. Ali ženska košarka se igra punom parom. U 19:00, Valdarno će dočekati Veneciju a ovo je naš tip dana:

Valdarno (Ž) – Venecija (Ž), pobeda Venecije uz hendikep -21,5 kvota 1,85 Soccerbet

foto: 2023 Eurocup Women

Ovo je susret dve ekipe s suprotnih krajeva tabele. Dok se Venecija bori za što višu poziciju na tabeli (trenutno su trećeplasirane), Valdarno je u grčevitoj borbi za opstanak. Venecija ima skor 17-3, dok Valdarno ima 3-17. Venecija igra i Evrokup za žene ove sezone i iako su pre dva dana imale meč sa Elitzur Ramlom, razlika u kvalitetu između Venecije i Valdarnoa je ogromna.

izvor: Youtube/Lega Basket Femminile

Prvi susret ove dve ekipe je prošao ubedljivom pobedom Venecije rezultatom 90-46. Valdarno je dosta limitiran sastav gde samo tri igračice imaju preko 7 poena po meču. To su Mejdelin Garik Takođe fizički nisu na nivou Venecije, i Džezika Šepard, jedna od najdominantnijih igračica u ligi, bi trebala da pravi ogromnu prednost. Ona beleži 19,8 poena i 9,4 skokova, a u prvom susretu s Valdarnom je imala dabl-dabl učinak sa 18 poena i 13 skokova.

Kao bonus opklada, vredi probati i pobedu Venecije uz hendikep u prvom poluvremenu. Taj hendikep je 11,5 po kvoti 1,85 u Soccerbetu. Venecija često ume da razbije protivnika u prvom poluvremenu, a prošli susret s Valdarnom su dobile prvo poluvreme 19 razlike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *