Željko posle Mege: Čestitke igračima na plasmanu u polufinale!

Ekipa Partizana je savladala Megu MIS rezultatom 89:78 u četvrtfinalu ABA Superkupa, a nakon meča je svoje utiske dao trener domaćih – gospodin Željko Obradović.

foto: Euroleague

Željko Obradović se pre svega osvrnuo na pripremni period i predstojeće izazove:

“Počeli smo turnir. Jasno je da tim još uvek nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, obzirom da smo imali kratak pripremni period i veoma mali broj utakmica – a za to smo se odlučili jer ispred sebe imamo izuzetno napornu sezonu. Već sam nekoliko puta govorio o tome da ćemo u oktobru i novembru imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11, što znači 42 utakmice u četiri meseca. Iz tog razloga sam se odlučio na takav plan i program”.

“Što se same utakmice tiče, želim da iskoristim priliku da zaista čestitam ekipi Mege na odličnoj utakmici. Mladi igrači, odlično vođeni – igrali su vrlo dobru utakmicu koja je bila jako zanimljiva, pretpostavljam i za gledaoce. Naravno, čestitam i mojim igračima na pobedi i plasmanu u polufinale. Ostaje nam da izanaliziramo prethodnu utakmicu Igokee i Cedevite i da se pripremimo za sledeću utakmicu”.

“Naravno, još jednom hvala svim ljudima koji su došli – a pogotovo navijačima Partizana na fantastičnom dočeku”, zaključuje Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *